Voorstellingen

 • Lucky Fonz llI - Superlekker
  zaterdag 01 apr 2017 | 20.30 uur | € 15,00

  theatermuziek

  Lucky Fonz III is back! 

  ‘Subtiel, geestig en met raffinement’. Met die woorden omschreef de enthousiaste pers Neurose, geur en maneschijn, het succesvolle theaterprogramma van Lucky Fonz III uit 2014. Lucky’s unieke combinatie van muzikaliteit, humor en diepgang bleek ook in de theaters te kunnen charmeren. 

  Neurose, geur en maneschijn groeide uit tot een onemanshow die het publiek deed lachen, nadenken en uiteindelijk ontroeren. Het leidde zelfs tot Lucky’s meest recente album, In je nakie, dat met veel enthousiasme werd ontvangen. Liedjes als Linde met een E en Zeilmeisje ontpopten zich tot regelrechte hits. Het succes van het album werd bezegeld door boekingen op festivals als Pinkpop. 

  Inmiddels zijn er ruim twee jaar verstreken. Hoogste tijd dus voor een nieuwe show, met wederom alle elementen waar Lucky Fonz III zo geliefd om is: ontroerende liedjes, grappige conferences en bijzondere verhalen. Superlekker is een bijzondere voorstelling, een liefdevol verhaal over het leven, de liefde, de buitenwereld, de binnenwereld en wat al die zaken met elkaar te maken hebben. 

Andere klanten kozen ook: