TOP MUSIC FEST

za 18 mei

Onze tweede editie van TOP Music Fest (TMF) gaat absoluut minstens zo goed worden als vorig jaar. Weet u het nog? Toen hadden we o.a Jim v.d Zee..

Onze formule: Een musicfest in de hele kerk. Optredens in de theaterzaal en de foyer. Loop lekker heen en weer en maak je eigen keuze.

Niels Geusebroek (21.00 - 22.00 theater)
Om te beginnen hebben we nu Niels Geusebroek. Wie kent hem niet! Na zijn megahits ‘Year of Summer’ en ’Take your time Girl’ hoort hij bij de top van Nederland. Momenteel toert hij nog langs alle grote Nederlandse theaters met nummers van Coldplay, de band die voor hem als muzikant een grote inspiratiebron is. Ondertussen is ook zijn tweede album ‘Wildfire' uit. Daarbij hoort een nieuwe look, een nieuwe sound, kortom: een vernieuwde Niels Geusebroek. TOP Music Fest presenteert de nieuwe Niels Geusebroek!

Eli Goffa (21.45 - 23.15 foyer)
En er is nog meer...De vlaming Eli Goffa. Hij was al eerder in De TheaterKerk en maakte een verpletterende indruk met zijn krachtige songs. Vorig jaar kwam zijn eerste album “Written in the Stars’ uit , waarop de america, roots & soul geïnspireerde muziek tot leven komt.
In 2018 won hij met overtuiging de Exposure Music Award. Binnenkort doet hij zijn eerste show in Londen. Eli Goffa is een grote belofte waar we nog veel van gaan horen!

Jan Terlouw & The Nightclub (23.00 - 24.15 theater)
En dan...Jan Terlouw Junior & The Nightclub. Decor is een jaren 20-nachtclub. Een sound van bigbands en subtiele moderne elektronica. In november 2018 scoorde Jan Terlouw Junior hoge ogen op DWDD met een muzikale vertolking van het gedicht “Schaduw” van opa Jan Terlouw (senior).

En... we hebben ook altijd nog DJ John in de foyer.

Bestel Tickets

za 18 mei

Prijs
€ 20,00
Zaal open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant