TOP MUSIC FEST

za 18 mei

Onze tweede editie van TOP Music Fest (TMF) gaat absoluut minstens zo goed worden als vorig jaar. Weet u het nog? Toen hadden we o.a Jim v.d Zee..

Om te beginnen hebben we nu Niels Geusebroek. Wie kent hem niet! Na zijn megahits ‘Year of Summer’ en ’Take your time Girl’ hoort hij bij de top van Nederland. Momenteel toert hij nog langs alle grote Nederlandse theaters met nummers van Coldplay, de band die voor hem als muzikant een grote inspiratiebron is. Ondertussen is ook zijn tweede album ‘Wildfire' uit. Daarbij hoort een nieuwe look, een nieuwe sound, kortom: een vernieuwde Niels Geusebroek. TOP Music Fest presenteert de nieuwe Niels Geusebroek!

En dan...Jan Terlouw Junior & The Nightclub. Decor is een jaren 20-nachtclub. De karakters uit The Nightclub bieden een ongecensureerde inkijk in het hoofd van de autodidact muzikant en verteller Jan Terlouw Junior. Een microkosmos waarin tekstuele gekte, bigbandsounds en subtiele moderne elektronica de soundtrack vormen. In november 2018 scoorde Jan Terlouw Junior hoge ogen op DWDD met een muzikale vertolking van het gedicht “Schaduw” van opa Jan Terlouw (senior).

Voldoende om nu al je ticket te kopen toch....maar er volgt meer. We zijn in onderhandeling met nog twee artiesten. Vier acts dus voor de prijs van een. Wordt vervolgd....

Bestel Tickets

za 18 mei

Prijs
€ 20,00
Zaal open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant