Murder on the Orient Express

do 15 nov

Met o.a. Judy Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Pénelope Cruz en Kenneth Branagh als Hercule Poirot; en hij is tevens de regisseur van deze film.

Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit. Murder on the Oriënt Express is gebaseerd op de roman van bestseller-auteur Agatha Christie. Hercule Poirot gaat mee op de Oriënt Express. Zijn vakantieplannen worden tijdens de reis vanuit Istanboel al snel in de war geschopt,. Op de trein wordt hij benaderd door Samuel Ratchett (Johnny Depp), een van zijn medepassagiers, die vreest voor zijn eigen leven en de hulp van Poirot vraagt. Poirot gelooft er echter weinig van, en weigert de opdracht. De volgende ochtend wordt Ratchett echter vermoord teruggevonden.

Al snel wordt duidelijk dat de moord door één van de 12 andere passagiers gepleegd moet zijn. Aan Poirot de taak om vast te stellen wat het motief van de moord was, wie van de 12 tegen hem liegt en wie er voordeel bij deze moord zou kunnen hebben.

Bestel Tickets

do 15 nov

Prijs
€ 7,00
Zaal open
19:45
Aanvang
20:00
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant