Voorstellingen

 • De Andersons - Hier Dooft Niets
  zondag 25 mrt 2018 | 14:30 uur | € 15,00

  theatermuziek

   

  Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering mét als bijzondere gast cabaretier en schrijver Hans Dorrestijn

  Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’ en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. In hun kleurrijke voorstelling ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat De Andersons opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

  Dit sprankelende kleinkunstgezelschap neemt je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit. Deze middag is dat de veelgeprezen schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn: de man die alles weet van tekst en humor en bekend staat om zijn zwartgallige stijl. Als schrijver heeft hij een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan; variërend van kinderboeken tot gedichten voor volwassenen. Daarnaast kennen velen hem van het charmante tv-programma ‘Baardmannetjes’, waarin hij zijn passie voor de natuur combineert met gedichten, verhalen en veel humor. Hans zal als onderdeel van dit theaterconcert op eigen wijze vertellen en dichten over wat hem verwondert, inspireert en beweegt.

  Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

  De pers over de Andersons:

  "Wonderschone liedjes.", "Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.", "Een warme en overdonderende gebeurtenis.".

  Kijk voor meer informatie op:

  www.deandersons.nl

  Luister hier vast naar een lied uit de voorstelling:

  https://soundcloud.com/deandersons-1/nu-alles-anders-is

Andere klanten kozen ook: