Eva Crutzen in de theaterkerk Bemmel-Nijmegen

Cabaretiëre Eva Crutzen speelt op zaterdag 18 februari 2016 haar voorstelling Spiritus in de theaterkerk Bemmel. 

Publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF)

Eva ging in 2012 aan de haal met de publieksprijs van het AKF en kwam met haar debuutprogramma Bankzitten  meteen binnen in de top 5 van beste cabaretvoorstellingen van het seizoen. Kortom: Eva Crutzen staat op de kaart! Heeft bewezen dat ze mee mag doen. Hoort erbij. Maar waar doe je dan aan mee en waar komt toch die extreme hang vandaan ergens bij te horen.

Tweede solovoorstelling in het theater

Het uitgangspunt van Spiritus, de tweede solovoorstelling is kraakhelder en wordt op originele wijze uitgewerkt in een extreem vlotte en geestige show die op alle fronten imponeert. Via typeringen, verhalen en heerlijk modern gearrangeerde liedjes laten Crutzen en haar muzikale begeleider Jerry Bloem vrijwel alle modeverschijnselen voorbijkomen. Wat Crutzens show echt onderscheidend maakt, is de batterij aan geluids- en lichteffecten die zij opentrekt om haar verhalen kracht bij te zetten. Het maakt Spiritus tot een opwindende trip. Met Crutzen als dj zijn we in goede handen en is een xtc-pilletje niet meer nodig. 

Theatertickets voorstelling Eva Crutzen

Theatertickets voor deze voorstelling koop je snel en gemakkelijk in de online ticketsshop van Toestanden Op Podium.

 

Gebruik het onderstaande formulier als je een algemene vraag hebt over de theaterkerk Bemmel of over Toestanden Op Podium. Je kunt geen kaarten bestellen via dit formulier!