Naar de film in Bemmel

Al een aantal jaren kunt u bij Toestanden Op Podium (TOP) terecht voor een spannende, emotionele, hartverscheurende of komische film. De vaste filmavond is donderdagavond en dat is voor velen al een begrip geworden. Nu en dan wijken we ook af van de donderdag naar bijvoorbeeld een zondagmiddag. Zo kennen we jaarlijks het film diner. Een gezellige middag met een prachtige film vergezeld door heerlijke gerechten en een goed glas.

Groeiende belangstelling voor film in de Betuwe

Toestanden Op Podium wil graag de belangstelling voor film bij een zo groot en divers mogelijk publiek stimuleren door een gevarieerd filmaanbod te bieden en in stand te houden. De filmavonden zijn een uitstekende aanvulling op het al bestaande aanbod van theater, cabaret en muziek. Kaarten voor de filmvoorstellingen zijn via de online ticketshop en Eyewish te koop.

Het TOP filmhuis is een uitstekend alternatief voor de traditionele filmhuizen in Arnhem en Nijmegen. 

Bekijk snel wat we de komende weken en maanden op het filmprogramma hebben!

Tijdens onze film is er geen pauze.

Nieuw: filmmenu

Filmhuis Theaterkerk Bemmel biedt in samenwerking met Restaurant Het Wapen in Bemmel de mogelijkheid een filmbezoek te combineren met vooraf een gezellig diner!

Voor een avond uit in Bemmel biedt een filmmenu u een lekker gerecht of diner voor een goede prijs én u bent op tijd in het filmhuis van TOP! U kunt uw avond uit regelen door een ticket voor de film (€7.00) te reserveren via deze website én telefonisch te reserveren bij Restaurant Het Wapen, Dorpsstraat 52 te Bemmel. 
U kunt op donderdag gebruik maken van het 3-gangen weekmenu (€ 27,50, normaal € 32.50), of een keuze uit een Easy Going (€ 12.50, normaal € 14.50). Op vertoon van uw uitgeprinte filmticket zal het restaurant zorgen dat u én lekker eet én op tijd aanwezig zult zijn bij de film. Voor reserveren bellen naar het Wapen van Bemmel (0481) 45 99 43.