Sponsoring van ons Bemmels theater

Gelukkig wordt Toestanden Op Podium gesponsord door een groot aantal bedrijven uit de regio. Daar zijn we heel blij mee. Hierdoor wordt een stuk culturele beleving (cabaret, theater, muziek en film) binnen de gemeente Lingewaard ondersteund en steunt u tevens de optredende artiesten. Vanzelfsprekend worden de sponsorgelden op verantwoorde wijze besteed aan bijvoorbeeld investeringen in de theatertechnische installatie.

Bedrijfsuitje of relatieavond? Het kan bij TOP!

Uiteraard sponsort u Toestanden Op Podium ook door te denken aan een bedrijfsuitje of relatieavond met een bezoek aan een voorstelling bij TOP.

U kunt zelf ook sponsor worden, we hebben diverse sponsorpakketten en mogelijkheden. Voormeer informatie, vul het speciale SPONSORFORMULIER in en we nemen contact met u op. 

Wij zijn te vinden op Linkedin waar we een groep hebben aangemaakt. Je kunt je aanmelden voor deze groep en je hoort zo het eerst wat voor relatienetwerk activiteiten we ontplooien.

Theater in de Kerk

Bovendien is Toestanden Op Podium druk bezig met de realisatie van het theater in de kerk. Eind 2015 start de verbouw van de kerk. Er komt een grote zaal met een capaciteit van 250 zitplaatsen. De tribune kan ingeschoven worden, zodat de zaal ook voor andersoortige events geschikt is. Natuurlijk komt er ook een Grand Cafe waar alle bezoekers terecht kunnen voor een drankje. Tenslotte komen er nog enkele kleinere oefenruimtes. Voor meer info verwijzen we u graag naar de website van het kerkplan >

Pieter Derks. Eén van de vele namen die bij TOP op het podium heeft gestaan.
(foto Hans Rutgers)