Wij zoeken altijd naar enthousiaste vrijwilligers

Toestanden Op Podium draait helemaal op de inzet van tientallen vrijwilligers. Zonder hen was er geen voorstelling mogelijk. We kunnen niet zonder hen.

Wij zijn daarom altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen op diverse vlakken. Barwerkzaamheden, theatertechniek, kassadiensten, etc.

Als je nu denkt "goh, dat is iets voor mij" neem dan direct contact met ons op en wij gaan graag een gesprek met je aan!

 

Theaterkerk Bemmel zoekt technische wijsneuzen

Ben jij een beetje handig met techniek en hou je van theater? Dan zijn we op zoek naar jou! In de Theaterkerk zullen verschillende verenigingen/organisaties optredens e.d. gaan verzorgen. Zo zal TOP Bemmel jaarlijks vele voorstellingen op de planken brengen en zonder licht en geluid zijn deze voorstellingen niet mogelijk. Het technische team van de Theaterkerk is op zoek naar versterking, zeker wanneer onze nieuwe locatie in het najaar geopend zal worden. Je hoeft geen volleerd technicus te zijn, want je kunt bij ons altijd (bij-)leren als je iets niet weet. Een beetje affiniteit met muziek / theater is wel fijn, ervaring ook maar is geen must. Dus meldt je aan en ontdek hoe leuk het is om door techniek een voorstelling geweldig te kunnen maken en mensen een prettige voorstelling te bezorgen. 

Voor meer informatie over deze "vacature" kunt contact opnemen met:

Pim de Leede - coördinator techniek Stg TOP Bemmel

email: techniek@topbemmel.nl

telnr: 0481-769036

 

Naar het contactformulier >