Het leukste theater staat in Bemmel

Het leukste theater van de Betuwe is te vinden in Bemmel. De voorstellingen vinden in seizoen 2015-2016 (t/m 30 april) plaats in het theater aan de Van Ambestraat in cultureel centrum de Kinkel. Vanaf november hervatten we onze programmering in de gloednieuwe 'theaterkerk' in de voormalige Rooms Katholieke kerk aan de markt. De nieuwe theaterzaal zal plaats bieden aan 250 bezoekers op een uitschuifbare tribune. De technische faciliteiten zijn helemaal up-to-date en voorzien van de laatste snufjes. Comfort staat hoog in het vaandel. Na de voorstelling kan er gezellig nageborreld worden in de foyer van het theater. Hou deze website in de gaten voor de geplande voorstellingen of schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief rechtsboven aan deze pagina. 

Voor het nieuwe seizoen mogen we al verklappen dat Eric van Sauers komt spelen en ook een band als de Etha James Experience. Er valt dus genoeg te beleven op theatergebied in de Betuwe!

Optimaal geluid en licht in het theater

Er is ook akoestisch onderzoek gedaan. De voorgestelde ingrepen zorgen ervoor dat de kerk optimaal akoestisch tot z’n recht komt en geen overlast veroorzaakt. Er is een theaterplan gemaakt voor geluid en licht. We streven naar een inrichting die maximaal rendeert, niet te ingewikkeld is, maar wel professionele theatervoorstellingen en evenementen mogelijk maakt.

Voor meer informatie zie ook de website www.kerkbemmel.nl

Gebruik het onderstaande formulier als je een vraag hebt over het theater of de voortgang van de verbouwing.