Voorstellingen

 • TOP MUSIC FEST - met Jim van der Zee en vele anderen
  zaterdag 21 apr 2018 | 19.30 uur | € 20,00

  muziek

  JIM VAN DER ZEE EN VELE ANDEREN...

  De hele Theaterkerk staat op zaterdagavond 21 april in het teken van swingende muziek: soul, jazz en funk. Maar liefst zes optreden heeft TOP geboekt verspreid over twee podia: in de theaterzaal en in de foyer. Overal is dus wat te zien en te horen. Maak je eigen keuze en loop lekker rond.

  DE KERK IS OPEN VANAF 19.30 UUR. EERSTE OPTREDEN IS VANAF 20.00 UUR

  Een van de hoogtepunten in het hart van de avond in de theaterzaal is Jim van der Zee, winnaar van de Voice of Holland met zijn waanzinnige stem. 

  Daarvoor speelt Sarah-Jane, met haar geweldige soulstem en haar dynamische performance.  Sarah-Jane stond twee keer op North Sea en won ook in 2015 de Amsterdamse Popprijs.

  En tenslotte is er Supermoon, een funky band met een dikke groove en zeer dansbaar. Hun single ging onlangs in premiere op NPO Radio 2. Succes gegarandeerd.

  In de foyer van de kerk is ook van alles te doen. Wild Organs & Drums bijvoorbeeld is een veelbelovende, soulachtige 2-koppige band. Een toetsenist en een drummer. Wat schrijft 3 voor 12 over ze: Waar Sven Hammond is gestopt gaan zij door. We zijn razendbenieuwd.

  Michael Hrusteij is een magische gitarist uit Slovenie.  Met zijn trio combineert hij jazz, funk en reggea en heeft altijd een toffe interactie met zijn publiek. Zij staan in de foyer.

  En last but no least spelen ook Hewdig & De Roode op het Musica Fest. Hedwig was eerder te gast bij TOP en maakte veel indruk als zangeres.

  Kortom, een nieuwe formule, waarvan we hopen dat het een traditie wordt: TOP Music Fest. Wees erbij op 21 april

Andere klanten kozen ook: