Theatervoorstellingen in de voormalige kerk Bemmel

Vanaf november 2016 organiseert Toestanden Op Podium haar voorstellingen in de voormalige Rooms Katholieke kerk in Bemmel. De nieuwe theaterzaal zal plaats bieden aan 250 bezoekers op een uitschuifbare tribune. De technische faciliteiten zijn helemaal up-to-date en voorzien van de laatste snufjes. Comfort staat hoog in het vaandel. Na de voorstelling kan er gezellig nageborreld worden in de foyer van het theater. 

De kerk krijgt een duurzame energieinstallatie. Er komen zonnepanelen voor energieopwekking. En er komt een verwarmingsinstallatie die warm grondwater oppompt uit de grond en die het warme water gebruikt wordt voor de vloerverwarming. 

Optimaal geluid en licht in het theater

Er is ook akoestisch onderzoek gedaan. De voorgestelde ingrepen zorgen ervoor dat de kerk optimaal akoestisch tot z’n recht komt en geen overlast veroorzaakt. Er is een theaterplan gemaakt voor geluid en licht. We streven naar een inrichting die maximaal rendeert, niet te ingewikkeld is, maar wel professionele theatervoorstellingen en evenementen mogelijk maakt.

Voor meer informatie zie ook de website www.kerkbemmel.nl

Gebruik het onderstaande formulier als je een vraag hebt over het theater of de voortgang van de verbouwing.